Kære  Dronekolleger

Underretning med dropdown

I kender politiets blanket med det mundrette navn: “elektronisk underretning af politiet forud for erhvervsmæssig droneflyvning i bymæssigt område”.
Hvis politiet havde gjort sig LIDT mere umage, kunne pdf’en have været OK. Både at udfylde og at læse. Jeg har pyntet lidt på den…

  • indsat en datopicker
  • indsat alle politikredsene ind som dropdown
  • centreret teksten nogle steder, så den står pænt
  • gjort skrifftypen større

Datopickeren fungerer desværre kun hvis du downloader blanketten til din PC og bruger et pdf-læserprogram. Den fungerer ikke fra en browser. Du kan hente en gratis pdf-læserprogram . f,eks Foxit reader som blev kåret af Techradar som årets pdf-læser i 2018. Her virker datopickeren.

Hent blanketten som jeg har optimeret her:

 


Det var smart – kan det blive ENDNU lettere?

Ja – det kan det. Jeg har optimeret min egen blanket med mine faste oplysninger. Blanketten er lynhurtig at udfylde når mine kontaktoplysninger, CVR og Droneregistreringsnummeret er udfyldt i forvejen. Herudover har jeg scannet min underskrift ind. Så skal jeg blot indsætte tid og dato og sted. Så kan jeg sende blanketten til politiet selvom jeg er på farten. Du kan selv lave det i Adobe Acrobat Pro, men hvis du vil have hjælp kan jeg købes til at udføre opgaven.

En forudfyldt blanket ser således ud